Almassora exigeix al PSOE que planti cara a el Consell i reclami les brigades antimosquits

La plaga de mosquits que castiga Almassora ha guanyat en virulència dos mesos després que el PP elevés a al ple una moció per exigir la intervenció de el Consell i la Diputació. “És increïble que després de dos mesos d’acordar en ple que s’adoptarien mesures, l’única acció empresa hagi estat la de protegir Ximo Puig en lloc de ser útils als veïns d’Almassora”.

Arturo Soler, regidor d’el PP a l’Ajuntament d’Almassora ha reclamat a l’PSOE que detall les mesures adoptades des del juny passat perquè “arribat agost, l’alerta sanitària provocada per aquest insecte i l’impacte econòmic derivat de la seva presència s’hagin mitigat”.

Des del PP, lamenten que el PSOE en lloc de servir als veïns estigui exercint de lacai del seu cap de files. “La Generalitat Valenciana va anunciar al novembre de 2018 la posada en marxa d’unes brigades antimosquits que havien de reforçar l’acció que a nivell municipal es desenvolupa en la lluita contra aquesta plaga”. Aquests operaris van prendre el carrer al desembre d’aquest mateix any “i van desaparèixer”. “Reclamem des de fa anys que tornin a actuar però el PSOE no té cap interès, tal com ha demostrat tant aquest any com el passat”.

De fet, ha recordat Soler, la Generalitat Valenciana ha aplicat una tisorada en els últims anys a la partida destinada a lluitar contra aquest dípter. Enfront dels 450.000 euros que el 2018 es van destinar a tallar la plaga, el 2019 es van reduir a 400.000 euros i han caigut fins als 350.000 euros aquest 2020. En l’actualitat, aquestes subvencions encara no han estat adjudicades, “mostra inequívoca del poc que li importa a Ximo Puig actuar contra els efectes d’aquest insecte “.

Des del PP, ha considerat Soler, “continuarem exigint mesures eficaces contra el mosquit. Exigint a les institucions que actuïn i controlin la plaga perquè arribat el mes d’agost, lluny de controlar-la seva població segueix creixent de forma exponencial amb el consegüent efecte negatiu sobre la població i, també, sobre l’economia “.

Informació i Foto: PP Almassora

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: