Almassora estrena 975 metres quadrats de gimnàs a l’aire lliure

Les i els aficionats a l’esport d’Almassora gaudeixen des de dijous passat d’un nou gimnàs a l’aire lliure en la zona verda de Manuel Pesudo. L’espai té 975 metres quadrats, distribuïts entre un parc de ‘street workout’ i un circuit biosaludable de màquines d’exercicis amb quatre tipus d’aparells.

El Servei Esportiu Municipal (SEM) ha invertit un total de 76.750 euros per a l’ampliació i condicionament de la instal·lació esportiva ja existent. D’una banda, el consistori ha duplicat el parc de ‘street workout’, que actualment compta amb prop de 600 metres quadrats.

En aquest punt, els responsables del departament d’Esports han optat per instal·lar gespa artificial i un sòl de material amortidor, que permetrà reduir l’impacte en els salts. El gimnàs ha eliminat les barreres arquitectòniques i ha incorporat, entre altres aparells, una estructura que pot ser utilitzada per persones amb mobilitat reduïda, a fi que “aquesta inversió augmente les possibilitats de practicar esport per a tots els col·lectius”, tal com ha assenyalat el regidor d’Esports, Xavier Trenco.

D’altra banda, el consistori ha pavimentat un total de 391 metres quadrats en els laterals d’aquest parc. En el costat nord, han sigut situades quatre màquines per a treballar diferents grups musculars, entre les quals destaca una estructura per a córrer en suspensió. A aquestes intervencions, cal afegir el clos del gimnàs a l’aire lliure amb un total de 54.4 metres quadrats de vidre, per a evitar que entren restes de terra i pedres de la zona de jocs infantils.

“L’alta taxa d’utilització de les instal·lacions a l’aire lliure les converteix en un dels espais esportius als quals més partit trau la ciutadania”, ha destacat Xavier Trenco. L’edil ha assegurat que “l’equip de govern mantindrà en 2018 el seu compromís amb l’ampliació d’aquestes zones d’exercici, tal com ens han demanat els veïns a través dels pressupostos participatius i com ens van sol·licitar els participants de les jornades juvenils celebrades el passat mes de novembre”.

 

Informació i Foto: http://www.almassora.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: