10 startups del sector de les renovables, robòtica, mobilitat, aigua, moble i people managment triades les beneficiàries del programa Scale Up 23

Deu startups que treballen al sector de les renovables, robòtica, mobilitat, aigua, moble i people managment han estat les seleccionades per participar durant un any al programa europeu d’acceleració empresarial Scale up, coordinat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace ) amb la col·laboració del Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEI València).

“La posada en marxa dʻaquesta edició marca una nova fita en lʻecosistema empresarial valencià amb la participació dʻempreses que representen una diversitat de sectors i amb el talent de persones emprenedores amb idees innovadores i un alt potencial de creixement” ha assenyalat Rafa Escamilla, director de Relacions Externes de l’Ivace.

Aquestes 10 startups tindran accés, sense cost per a elles i sense cedir equity, a un pla de training i mentoring amb experts i professionals que els ajudaran a dissenyar i implementar la seva estratègia de creixement, així com l’oportunitat de presentar la seva empresa davant d’inversors en un esdeveniment exclusiu.

Aquesta sisena edició Scale up ha incorporat com a novetat l’assessorament personalitzat de mentors experts en diferents verticals, a més de la participació de corporats capdavanteres de la Comunitat Valenciana com BigBuy, CPS, Ebir, GD Energy Services, Grup Maya, Nunsys, Polvoritzadors Fede, Schneider Electric, SPB i Vickyfoods.

Entre totes les startups seleccionades, l’empresa amb més potencial d’escalabilitat serà premiada amb 15.000 euros, dels quals 10.000 són en efectiu -5.000 euros atorgats per Caixa Popular i 5.000 euros pel CEEI València- i 5.000 euros en serveis de consultoria estratègica de creixement empresarial.

Scale up és un programa d’acceleració de l’Ivace i el CEEI València, cofinançat per l’Enterprise Europe Networking – SEIMED, programa de la Comissió Europea.

Les entitats que han format part del jurat de selecció han estat Startup València, Tech Transfer-UPV per Clau Major, Speedout Advisory, Big Ban, l’Associació Joves Empresaris de València – AJEV, Institut Valencià de Finances – IVF, la Confederació Empresarial Valenciana – CEV, Caixa Popular patrocinadora del programa, així com IVACE i CEEI València.

Empreses seleccionades

Crowmie Renovables és una Green-Fintech que està canviant la manera tradicional d’invertir en actius d’energies renovables. Ho fan recolzant la transició energètica del teixit empresarial, permetent qualsevol persona del món invertir des de 100 euros, sense processos burocràtics i administratius i amb liquiditat.

Fibsen investiga i desenvolupa sistemes de monitorització en temps real i anàlisi preventiva de l’estat de les xarxes d’aigua (fuites d’aigua, nivells de pressió d’aigua, qualitat de l’aigua, etc.), a baix cost i consum energètic, gràcies a la combinació de tecnologia Deep Learning i de Sensors de fibra òptica.

Fresh People és una startup especialitzada en people management que acompanya les empreses a construir i escalar els seus equips i estratègia de persones a través de la seva metodologia i programari propi. Tenen la missió de convertir la gestió de persones en un motor del negoci i alinear limpacte humà amb lescalabilitat a través de programari.

Hydronic es dedica a la recerca, el desenvolupament, la fabricació i la comercialització de tecnologia hidràulica per a la producció d’aigua calenta sanitària (ACS), amb l’objectiu d’aportar als seus clients estalvi energètic, reducció d’empremta de carboni, seguretat sanitària i estalvi econòmic.
Imperia, com a experts en solucions programari per a la gestió i optimització de la cadena de subministrament, ofereix a les pimes una plataforma integral enfocada a planificació de demanda, producció i compres, impulsant l’eficiència a l’era de la Indústria 4.0.

Lateua és un programari que personalitza l’experiència de compra al sector del moble i la decoració, i ajuda el client final a decorar un espai de manera fàcil i ràpida, segons els seus gustos i pressupost, gràcies a elements com una sèrie d’algorismes, una plataforma gamificada o un assistent personal.

Miivo Mobility és una app que unifica totes les opcions de mobilitat sostenible disponibles a les ciutats en una sola aplicació, permetent consultar, reservar i pagar tots els transports sense necessitat de tenir diversos comptes per a cadascú. A més a més, Miivo inclou un sistema de gamificació que incentiva l’ús del transport sostenible.

Sustainable Electric Mobility_Atriamove és una solució innovadora enfocada a donar una segona vida als vehicles elèctrics, adoptant l’economia circular com a pedra angular. Mitjançant processos de revaloració, rescaten i restauren vehicles elèctrics usats i avariats.

Umibots desenvolupa solucions de robòtica mòbil autònomes i elèctriques. Des de la seva experiència i coneixement de la tecnologia al món industrial, actualment Umibots trasllada els avantatges i beneficis d’aquesta tecnologia a àmbits com el de les ciutats i els serveis de l’administració pública.

Worksible marketplace ofereix serveis freelance impulsat amb IA i centrat al mercat espanyol i amb presència a més de 100 països. Connecten empreses i freelancers per crear oportunitats de treball col·laboratiu. La plataforma ofereix eines per a la gestió de projectes i la comunicació entre les parts, amb simplicitat i fluïdesa.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d